Зараза

Одо Трпе кај својот пријател доктор гинеколог и му вели:
Докторе знаеш син ми не пазел и закачил некоја болест од некоја девојка.
Докторот:
Ма нема проблем, донеси го син ти ќе го излечиме...
Трпе:
Ама, докторе он не знаел и ја легнал нашата помошничка...
Докторот:
Па, добро донесија и неа, ќе ја излечиме и нејзе...
Трпе:
Знаеш, докторе ама и јас ја легнав помошничката...
Докторот:
Па добро, ти си тука ќе те излечиме и тебе.
Трпе:
Знам докторе ама знаеш јас после како што е редот ја легнав и Трпана!!!
Докторот:
Е Трпе, ебаго, сега сите сме заразени!!!!!

Вицотека

 • Играл некој дечко баскет кога добил удар од топката точно во меѓуножјето и му се свиткал алатот. Оди тој на доктор и му...
 • Трпе и Трале се сретнале утрото и одма на муабет.
  Трпе:
  Еј брат што ти тоа на окото?
  Трале:
  Абе синоќа касно се...

 • Го прашува учителката малиот Трпе:
  - Која е разликата помеѓу мажите и жените?
  Малиот Трпе одговара:
  - Па учителке, кој број...

 • Брисел има нова стратегија за граѓаните од ЕУ. Еве ја најновата рекламна кампања:
  Присвојте си Грк за само 500 евра!
  Наместо Вас...