Погрешна дупка

Трпе оди на службен пат во Јапонија. Таму собира една Јапонка и цела вечер поминува со неа во хотелска соба а таа возбудено викала...
-ХАШИМОТА ! ХАШИМОТА !
Бидејки Трпе не разбирал Јапонски нормално заклучил дека е тоа некој извик на задоволство и одушевеност..
Другото утро оди тој на голф со некои јапонски бизнисмени.
Јапонецот, кој играл прв, со одушевување на присутните го убацува топчето од првпат.
Сите аплаудираат, а Трпе, да испадне паметен, извикува:
-ХАШИМОТА ! ХАШИМОТА !
Јапонецот со неверување му се врти го гледа и го прашува:
-Како тоа мислиш, ПОГРЕШНА ДУПКА ????

Повеќе од ВицотекаАло насмевни се

Оди дете во продавница и вели - Чичо чичо имаш од оние кифлите од 10 денари? Продавачот вели: - Имаме. Детето: - А... + повеќе

Разговараат две крави: - Си слушнала ли за онаа болест кравјо лудило? - Ма баш ми е гајле, ја сум пингвин!

Таткото: Што ти се црвени очите, сине? Синот: Пушев трева! Таткото: Лажеш, пичко, пак си плачел!