Скопски фраер

Скопски фраер возел на автопат преку 150 км на час. По излез од тунел го сопира полиција и му вели дека ќе му ја одземат дозволата поради пребрзо возење.
Брзо? Нема везе чоек, не шибав поише од 80.
Ама дечко, имаме камера во тунелот, се' е снимено. Претицавте 4 пати, се вртевте под рачна возевте 160 и замалку избегнавте 3 судари.
А мангупот вика:
Пе*ер, а ќе ми го изрежеш тоа на ЦД, да се пофалам пред другарите?

Вицотека: 

Вицотека

 • Дневникот на Цвета

  Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се

  ...
 • - Знаете ли што е родео секс?
  Одговор:
  - Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на неговите гради...

 • Зошто го ставиле коњот пред владата?
  - За да знаат туристите каде е шталата!

 • Жената во кревет збеснува.
  - Добро бе Цветко, колку ќе чекам да ти се дигне?
  - Извини драга се трудам, ама вечерва ниту една...