Пари

Мујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо:
- Што има ново?
- Ништо, бев на доктор.
- И што ти рече?
- 200 евра.
- Абе не прашувам тоа, него што имаш?
- 50 евра.
- Аман бе, те прашувам што ти фали!
- 150 евра.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКоја песна ја пеат пингвините кога ке се опијат? - Неке птице никад не полете!!!

Си биле дечко и девојка и после сексот дечкото ја прашува девојката: -Прв ли сум ти јас ? Девојката замислена: -За... + повеќе

Кој сообраќаен знак не постои во Црна Гора? Работи на патот!

На автобуската станица се сретнуваат две пријателки плавуши: "Дали ти се омажи?" "Јас не." "Па што чекаш?" "Автобус."