Пијаница во автобус

Влегува пијаница во автобус и почнува да вика
- Овие од позади сите се педери, овие од страна сите се рогоњи, а овие напред сите се сероњи!
Возачот на автобусот се изнервирал и нагло закочил, му се врти на пијаницата и му вели…
- Ај сега кажи кој е педер а кој сероња …..?!?
- Па сега незнам, му вели пијаницата.. Така нагло и глупо закочи што сите се испомешаа…

Повеќе од ВицотекаМногу луѓе мислат дека се најпаметни, Јас тоа го знам!

Гатачката на карти и вели на жената: -Вашиот маж наскоро ќе умре. -Тоа го знам, види дали ќе има истрага?

Разговараат две плавуши: - Си направив втора дупка на увото - И како е, подобро ли слушаш сега?

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе