Љубов моја

Љубов моја!!!
Ако спиеш, прати ми ги твоите соништа,
Ако се смееш, прати ми го твојот осмех,
Ако плачеш, прати ми ги твоите солзи,
ТЕ САКАМ !!!
За кратко време стигнува порака од нејзиниот ВИТЕЗ..
Мила моја, Љубов моја..
СЕРАМ …
Што да ти пратам ?

Вицотека

 • Зашто господ ја создал жената?
  Затоа што кога го создал мажот рекол:
  Упс! Каква грешка!
  Одма ја поправил грешката и ја...

 • -Ќе може ли уште едно пиво?
  -Веднаш господине.
  -Не бе дечко, жената ја прашувам?

 • Една кумановка дознала дека муж ву гу вара и решила да не прави проблеми, него да седне и да разговара с’с њега.
  - Кажи ми у што е...

 • Оди малиот Трпе кај татко му:
  - Тато од школо ни кажаа да купиме атлас.
  - Сине, а да почекаме да се среди светов?