Стоногалка

Да даде Господ, да родиш стоногалка, цел живот за патики да работиш.

Вицотека: 

Вицотека

 • Врвна глупост е кога родениот татко ти објаснува дека си постанал од мајмун.

 • Жената му вели на својот пијан маж:
  - Твојата валкана гардероба веќе не ја носам на перење, туку на дестилација!

 • Гледа цајкан банана на патот и си вели:
  Да му се сневиди, пак ќе паднам!
 • 7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ
  1. Секој беше вработен.
  2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше.
  3. Иако никој ништо...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА