Симнување килограми

Седат 3 цигана во кафана и се фалат:
Циган 1:
Јас за месец дена симнав 35 кила!
Циган 2:
Јас за 15 дена симнав 40 кила
Циган 3:
Јас сум најдобар за 10 дена симнав 45 кила!
Келнерот ги слуша и вели:
Абе ај не лажете кој може да ослабе толку кила за толку кратко време!!!
Море смотан кој збори за тежина ние збориме за бакарни олуци!!!

Повеќе од ВицотекаТрпе разговара со својот психијатар. - Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра. - И што ќе и се толку пари, што прави... + повеќе

Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна... + повеќе

Се среќаваат двајца пријатели едниот цел со гипс. Пријателот го прашува: - Што си целиот завиен со гипсови, што се... + повеќе

Ало насмевни се