1 Мај

Зошто Црногорците не слават 1 Мај.
Бидејки е празник на работниците !!!

Повеќе од ВицотекаЕдно утро една жена се јавува кај другарка и: - Ало, добро утро! Стана? - Станав. - Стана? - Станав бе. - Ало Стана ми... + повеќе

Ако мислиш дека никој во животот не се грижи за тебе, само пробај да прескокнеш една рата од кредитот.

Проаѓа Трпе покрај Трпана со овца под мишка и мрмори: Гледаш ли што све јас треба да е*ам додека тебе те боли глава!... + повеќе

Зашто Црногорците го сакаат групниот секс? - Зашто може да се забушава.