Се е готово

Зошто мртвачките коли немаат ротационо светло?
Нема потреба се е готово, ништо не е итно!

Повеќе од ВицотекаСкопски фраер возел на автопат преку 150 км на час. По излез од тунел го сопира полиција и му вели дека ќе му ја... + повеќе

Фата родила единаесето дете. Ја прашува докторот,како ќе ти се вика детето? Фата: Па Мујо. Докторот: А како ти се... + повеќе

Доаѓа Трпе дома, мртов пијан. Трпана му врзува еден шамар и му вика: - Ќе пиеш уште, а? Трпе молчи. Трпана пак му... + повеќе

Јас: Пер имаш мастика? Она: Не Јас: Уствари шо ќе ти е