Тепање

Трпе се јавува во полиција:
- Ало, полиција?!
- Да, кажете.
- Две девојки се тепаат за мене!
- Епа што има тука лошо во тоа?
- Па ружната победува!

Повеќе од ВицотекаЗошто полицајците и полициските кучиња ги полагаат заедно тестовите? - За да не препишуваат полицајците.

Француски, Германски и Македонски полицајци отишле во Сафари. Од досада решиле да си направат такмичење. Победник е... + повеќе

Отишја Кумановац куде доктора и жали се: - Докторе немам апетит. - Како бе немаш апетит – чуди се доктор. - Па изеја си... + повеќе

ФБИ објавил оглас за ослободено работно место атентатор. Откако биле спроведени проверки, интервјуа и тестирања,... + повеќе