Слободно време

Трпе и прави муабет на Трпана:
- Што правиш во слободно време?
- Во слободно време сум згодна!
- Гледам дека немаш баш многу слободно време.

Вицотека

 • Професор прашува студент:
  Кој е омилениот одговор на студентите?
  Не знам!?
  Точен одговор!

 • Плавуша оди во болница и прашува:
  - Се извинувам, вие сте Др. Јовче Трајковски?
  - Да, само без “в”
  - Значи, Јоче?!

 • Страшниот средовечен волк рипнал во шумата пред Цвенкапа и се спремал да ја изеде.
  И како што било ред требало да и исполни три желби?...

 • Еден маж стои пред градинка. Поминува една мама и го прашува:
  Господине, чекате дете?
  Господинот одговара:...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА