Пушка

Трпе видно нервозен влага во кафана со пушка и се дере:
- Кој спиел со жена ми!?
А од страна некој му дофрлил:
- Ма немаш доволно куршуми.

Вицотека: 

Вицотека

 • Прашува полицаец возач:
  Господине што имате од зимска опрема?
  Ѕиври!

 • Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша:
  - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до кружниот тек, на...

 • Мажот ја уби жената по 35 години брак, и на судење судијата го прашува:
  - Добро бе по 35 години заеднички живот ја уби?!
  - А бе...

 • Дали ја имаш гледано жена ти вo очи за време на секс?
  - Еднаш, и ми дојде многу незгодноо!
  - Зашто бе?
  - Па така сексам јас...