Трпе и учителката

Го прашува учителката малиот Трпе:
- Кажи ми Трпе зошто мајчиното млеко е поубаво од купеното?
- Затоа што има подобра амбалажа учителке!

Повеќе од ВицотекаTaa беше прекрасна... се додека не и истече лиценцата од Photoshop.

Се расправаат маж и жена. Жената: Ти будало една сите пари ги трошиш на пијачка! Мажот: А ти мори смрдло 50 евра за... + повеќе

Жено абе у новину пишују дека кд удахну и кд издахну умре едн човек? - Па нормално кд не миеш зуби!!!

Пријатели на телефон: Ало брат како си , што правиш? Еве бе брат и помагам на жена ми усисавам со правосмукалка. Како... + повеќе