Плавуша

Судијата прашува:
- Зошто ја убивте вашата жена?
- Ја затекнав гола со еден маж.
- Зарем не беше подобро да го убиете него?
- Не... подобро да убијам една жена отколку секоја вечер различен маж.

Повеќе од ВицотекаСтар човек на седумдесет години заминал на нудистичка плажа. За да добие членарина за нудистичката плажа мора да помине... + повеќе

- Ме сакаш ли? - Да. - Многу ли? - Многу. - А што ти се допаѓа најмногу? - Пивото.

Ало насмевни се

Зошто Трпе кога оди во пустина носи врата од автомобил? - За кога ќе му биде жешко да си отвори прозор.