Odlučno

Prišao sam joj i odlučno rekao:
• Lutko, ja sam rešen da sa tobom večno plešem!
A onda sam čuo glas iza sebe:
• Gospodine, izađite iz izloga!

Повеќе од ВицотекаЗборив две плавуше. Прва вика: - Доктор ми кажа наредну недељу да живу само на јабуке. Овај друга: - А што ако паднеш?

Јас би бил најсреќен кога сите би пешачеле по 10км дневно. Што сте вие, лекар? -Не јас сум чевлар.

Зошто има штикла на компјутерот од плавуша? - Сакала да влезе во интернетот.

Се возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе