Келнер

Келнер му вели на гостинот:
- Aко пиете за да заборавите, тогаш ќе мора да платите однапред...

Вицотека: 

Вицотека

 • Два саат преко ноќ, спиев сви дома, к'д од ед'н пут, некој ѕрнннн, ѕвони на врата.
  Иде муж у пижаме, отвара врата и има што да види,...

 • Пет совети за жените

  1. Важно е да пронајдете маж кој ќе ви помага во извршување на тешките работи и кој ќе има добра работа.

  2...

 • - Докторе спрема мојата тежина колку треба да сум висока?
  - Па некаде околу 4 метри.
  - Ете гледате дека јас сум ниска, а они...

 • Зошто Цигани плачат на филмот "Титаник"?
  - Жалат за железото!