Командир

Ги построил командирот полицајците и им зборува:
Вие што имате средно школо застанете десно, а вие што имате основно застанете лево.
Но во средината останал еден полицаец:
Каде да одам јас, кога немам никакво школо?
Ти застани зад мене, одговорил командирот.

Вицотека: 

Вицотека

 • Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот ставил ливче: - Гледање 5 евра. Поминале две дами...

 • Како влав им дава пари на музичарите?
  - Поминува со кредитната картичка низ хармониката.

 • Продава циган појачало, па го фали, го фали...и го прашува човекот:
  - А колку ватно е, знаеш?
  Цигово вика:
  - Аууууу...

 • Роберт де Ниро:
  По 50 години брак, еден ден внимателно ја погледнав мојата сопруга и ѝ реков:

  „Пред 50 години имавме мала куќа,...