Сида

По бурна љубовна ноќ:
- Мили, болна сум од СИДА!
- И јас!
- Но, јас се пошегував …
- Епа, повеќе нема да се шегуваш!

Вицотека

  • Да даде господ, мајка ти на родителска да прдне.

  • Седат двајца полицајци облечени како цивили во кафана и слушаат еден од гостите како кажува виц.
    - Зошто полицајците секогаш шетаат по...

  • Под директну наредбу на Премиера, Министер за здравство забрануе увоз на Вијагру у Македонију, од стра народ да не се "Дигне".

  • Дали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател.
    Еве еден совршен пример за тоа дека секогаш...