Во аптека

Човек влегува во аптека и му вели на аптекарот:
- Имаш нешто против кашлање ?
Аптекарот:
- Немам ништо против, ти само кашлај си.

Вицотека: 

Вицотека

 • Ве молиме напишете ја вашата лозинка.
  рози
  Лозинката мора да биде подолга.
  розови рози
  Лозинката мора да содржи барем...

 • Епитаф на надгробна плоча:
  - Овде лежи мојата сопруга, а јас дома почивам во мир.

 • Зошто Трпе кога оди во пустина носи врата од автомобил?
  - За кога ќе му биде жешко да си отвори прозор.

 • Малото Пере му вика на татко му:
  - Тато, ај да а продајме мама.
  - Оти бре сине?
  - Ами, ја не цицам више, ти не а е*еш више...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА