Ферари

Девојката:
- Каде е мојот роденденски подарок?
Дечкото:
- Го гледаш црвеното ферари пред зградата?
Девојката:
- Wooooooooow! Го гледам!
Дечкото:
- Е, ти купив лак за нокти во иста таква боја.

Вицотека: 

Вицотека

 • Плавуша му пишува писмо на доктор:
  - Господине доктор, се забавувам со момче веќе 5 години. Секогаш кога ќе му ја ставам раката меѓу...

 • Си седи Трпе дома и си мисли на Трпана чиј швалер е касапинот:
  Сега кога ќе дојде дома ке ја прашам:
  Кај беше?
  И таа ќе ми...

 • Што е среќа во несреќа?
  - Да ти каже женати дека ти е најголем од сите комшии

 • Трпана на Трпе му вели знаеш ли дека утре ми е роденден?
  Да знам.
  Трпана:
  А што ке ми купиш?
  Незнам одговара Трпе....