Паметниот попушта

Зошто ѕидот пука кога плавуша се потпира на него?
- Затоа што паметниот секогаш попушта.

Вицотека

 • Што користи слоницата кога има менструација?
  - Овца!

 • Што иде во Dacia како стандардна опрема???
  - Пиштол во фиоката, кога ќе сфатиш какво срање си купил, да се убиеш.

 • Синот на некој полицаец на школо учел за негативни броеви.
  Но ништо не му било јасно па го замолил неговиот татко да му појасни.
  ...

 • Го пратиле доктор Трпе на специјализација во Африка.
  По извесно време му доаѓа еден црнец.
  - Слушај Трпе, имам 8 деца и сите ми...