Глупава жена

Се расправаат две плавуши:
- Зошто спиеше со мојот маж, вели првата.
- Па за да видам кој е подобар, мојот или твојот - и одговорила втората.
- Е глупава жено, па за тоа можеше мене да ме прашаш.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПлавуша и се јавува на својата мајка и почнува да се жали: - Мамо, овој мој неблагодарен маж пак не сака да јаде леќа... + повеќе

Некој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика: - Докторе,... + повеќе

Тазе Јапонски Оглас Продавам куќа, се наоѓа на повеке локации!!!

Проститутка плавуша се изнервирала после една година одкако станала проститутка, бидејки дознала дека другите... + повеќе