Сексуално образование

На часот по сексуално образование, наставничката црта пенис на таблата и ги прашува децата дали знаат што е тоа.
Перица е првиот што кренал рака и рекол:
- Знам, татко ми има два такви!
- Како два? - се изненади наставникот.
- Па така, малото го користи кога моча, а големото кога и ги мие забите на мајка си.

Вицотека

 • Две бабички седнале во кинески ресторан и побарале храна и прибор за јадење.
  Кога келнерката им ги донела стапчињата, тие и рекле>...

 • Разговараат Блажо и Перо за проблемите кои ги имаат со невестите кога се враќаат касно дома.
  Перо:
  - Не си свесен јас какви...

 • Културен – Прди и вика „Пардон!“
  Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна?“
  Циничен – Прди и те гледа право во очи
  Кавалер –...

 • Двајца пријатели прават муабет:
  - Слушам си свирел во квартет?
  - Да, бе.
  - А колку мина сте?
  - Тројца
  - А кои?...