Зајко и кравата

Иде зајко по улица и пуши. Наидува крава и му вели:
- Е зајко, така мал а веќе пушиш, засрами се.
А зајко одговара:
- А ти ќе ми кажеш краветино една, види колкави ти се цицките а одиш наоколу без прслук !!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Разговараат Мујо и Фата:
  Фата: Абре Мујо што е ова големо во дворов?
  Мујо: Е Фато тоа е мојот нов трактор IMT-539.
  Фата: A...

 • Го прашува Трпе Господ:
  Господе кога ќе дојде судниот ден?
  Одговор:
  Уф, Господ знае!

 • - Зошто во град има се повеќе плавуши?
  - Па, не знаат да се вратат дома.

 • Мајката ја советува својата ќерка плавуша на 18-тиот роденден:
  Отсега ќе можеш да излегуваш, но мора да пазиш на некои работи.
  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА