Фрижидер

Кога Влав најмногу се нервира?
- Кога ќе го затвори фрижидерот а не знае дали сијалицата свети уште.

Вицотека: 

Вицотека

 • Na času seksualnog vaspitanja, učitelj nacrta na tabli penis i pita decu da li znaju šta je to.
  Perica prvi diže ruku i kaže:
  •...

 • Решиле лисицата, волкот и магарето да отворат фирма.
  Лисицата рекла:
  - Јас сум итра, ќе отидам во општината и веднаш ќе добијам...

 • Трпе отишол во Бугарија на шопинг.
  Ја паркирал колата, и на стаклото напишал „внатре нема ништо вредно”.
  Кога се вратил од шопинг...

 • Мујо и Хасо фатиле златна рипка на некој пуст остров. Рипката им рекла:
  - Ако ме пуштите ќе ви исполнам по една желба на двајцата!...