Кола

Зошто плавуша се соблекува пред кола?
- За да ја запали!

Повеќе од ВицотекаСе возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе

Оди дете во трафика и и вика на продавачката: - Тетке дадете ми Вечер. Продавачката му одговара: - Ти мали тоа на мајка... + повеќе

Му се јавува една госпоѓа на својот електричар крајно изнервирана: - Мајсторе ми ветивте дека денес ќе дојдете да ми го... + повеќе

Зборив два гробара: Едн вика: Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила! А... + повеќе