Google е женско

Google е женско 100%!
Има одговор за се.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВселенскиот брод Soyouner со кого NASA изгуби контакт во петокот, пронајден е префарбан во скопската населба Шутка.

Пушиш? -Да -Колку дневно? -Три кутии! -Колку пари е една? -80 денари -И колку години пушиш? -15 години. -Значи една... + повеќе

Само заебанцијата е вистинска работа, се друго е заебанција!

Бесмислено е да се мразат сите рози, бидејќи си се изгребал од еден трн. Бесмислено е да не веруваш во љубов, бидејќи... + повеќе