Камен

Што ќе се случи ако фрлиш зелен камен во Црвено море ?
- Ќе се намокри.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЕдна група мажени жени билe на семинар на тема: „Kолку љубов постои во вашиот брак“? Ги прашале: - Koлку од вас ги... + повеќе

Отишја Кумановац куде доктора и жали се: - Докторе немам апетит. - Како бе немаш апетит – чуди се доктор. - Па изеја си... + повеќе

Сите одат еден е*е - Свaдба Еден оди сите е*ат - Маж на службен пат Сите одат сите е*ат - Оргија Еден оди сите нае*але... + повеќе

Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика, другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната... + повеќе