Вицотека

Влегуваат во кафич, црнец, Баци и Чае, мали Џокица, Гоки, Трпе и Трпана, Фата, полицаец, чесна сестра, Чак Норис, студент, плавуша, црногорец, Албанец, Американец, Мујо и Хасо, Германец, блодинка, Чае, Брус Вилис и Џулија Робертс, и поп а келнерот прашува:
Што е ова ова е некој виц !!!

Вицотека

  • Отишол Трпе во сауна. Околу него само голи мажи. Одеднаш на некој му заѕвонил телефонот, типот бркнал во газот, го извадил телефонот и почнал...

  • Доаѓа синот трчајќи со крвав нож во раката и вели:
    - Мамо, мамо, тато спие како заклан.

  • Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика:
    - Де бе Мујо што си купил толку кондоми што ќе ти се ?...

  • Рамче постојано ја викал жена му крава, таа се налутила, го тужи и ја добива парницата, судијата му забранува на Рамче да ја вика така жена...