Орален секс

Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
- 10 проценти го сакаат чувството.
- 12 проценти имаат потреба да доминираат.
- 78 проценти едноставно сакаат тишина.

Вицотека: 

Вицотека

 • Го прашуваат Кумановски боксер пред натпревар ?
  - Господине со какви амбиции дојдовте ?
  - Сс Воз да га ебу !!!

 • Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак,
  доби ерекција и пронајде нафта.

 • Полицијата ги уапсила сите проститутки во градот.
  Бидејќи немало место во станицата, ги наредиле да чекаат надвор.
  Поминала една...

 • Šetaju momak i devojka parkom. Kaže joj momak :
  - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem .
  Skida momak pantalone i stavlja joj u...