Весник

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената
- Прочитај ја оваа статија за рибите, мила.
- Зошто?
- Од нив би можела да научиш како се молчи.
- Прво ти од нив научи како се пие само вода!

Вицотека

 • SMS порака:
  - Кате, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам!
  Одговор:
  - Кате не е тука, јас сум...

 • Инфарктот:
  - Каков и да е, од срце е.

 • Зборив два гробара:
  Едн вика:
  - Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила!
  А друг...

 • Си фатил некој човек Златен Ѓуптин и ѓуптинов му вели:
  Пушти ме добар човеку ке ти исполнам три желби.
  Човекот го пуштил.
  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА