Интелектуалци

Зошто во една кола се возат четири полицајци?
Првиот знае да вози,
вториот знае латиница и кирилица,
третиот ги знае сообраќајните знаци,
а четвртиот сака да се дружи со интелектуалци.

Повеќе од ВицотекаТрпе се јавува во полиција: - Ало, полиција?! - Да, кажете. - Две девојки се тепаат за мене! - Епа што има тука лошо во... + повеќе

Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени! Заради инсистирањето... + повеќе

Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа. Се наредиле... + повеќе

Студентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува: - Колешке, да не паднавте на испит? - НЕЕЕЕЕ... + повеќе