8-ми март

Трпе зошто вчера не беше на училиште.
Решив да и подарам подарок на наставничката, по повод 8 - ми март денот на жената...
... решив да се одмори од мене!

Вицотека: 

Вицотека

 • Последните истражуваа конечно покажаа зошто мажите уживаат во орален секс:
  - 10 проценти го сакаат чувството.
  - 12 проценти имаат...

 • Блажо и Ристо заминале на риболов на Тиквешкото езеро, но заборавиле да земат пијавици. Тогаш Блажо му рекол на Ристо:- Ристо, ај види позади...

 • U zoloskom vrtu mecka urlice, trazi muzjaka da se pari.
  Uprava, posto nema muzjaka, doseti se da ponudi Muji da "sredi"
  ...

 • Која е разликата помеѓу проститутка и курва?
  Проститутката излегува со сите.
  Курвата со сите, освен со тебе.