Проститутки

Си биле две проститутки и едната прашува другата:
- Маче како на работа?
- Ќути од работа не можам да прднам!!!

Вицотека

 • Професорот:
  Деца, утре имаме многу важна контролна.
  Изостаноци не признавам со никакви оправдувања!
  Еден ученик:
  А...

 • Една жена се жалела и му викала на мажот:
  Доста ми е веќе од се!
  Синоќа се врати вчера наутро!
  Ако и вечерва се вратиш утре...

 • Во болница:
  - Колку си висок?
  - 180 сантими докторе.
  - А бе не сум доктор, гробар сум…

 • Циганчето го прашува татка си:
  - Тато како се облекуваат гаќи?
  На тоа таткото циган му удира заушка и му вика:
  - Колку пати...