Природно

На тебе се е вештачко, само природно си глупава.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЖелбата на жената е желба на боговите.

На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите: - Колку се два и два? - Дваесет и два. - Молам?!... + повеќе

Касно после полноќ, ѕвони телефонот, а Трпе и вика на Трпана: - Јави се, ако е за мене, кажи не е тука! Трпана се... + повеќе

‎- Дедо искаш ле студентки? - Еееее, таман работа, кој нече студентки! - Ем, оти не запиша баба на факултет?