Ljubav na prvi pogled

Pita Haso Muju:
• Mujo, da li ti veruješ u ljubav na prvi pogled? Mujo će:
• Jarane, naravno da verujem, gde bi se ja oženio da sam Fatu video dva puta.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаНекоја плавуша била на квиз во кој поставуваат прашања и одговара прв оној кој прв ќе притисне на тастерот. Водителот... + повеќе

Учителката го прашала мали Џокица: - Ако на една гранка има 10 врапчиња, а ловецот отепал едно,колку ќе останат? - 9... + повеќе

Попаметниот попушта - Нервно!

Трпе го прашува татко му: - Тато дали Тихиот океан е секогаш тивок? - Сешто, Трпе, можеш ли да поставиш поглупаво... + повеќе