Луда ноќ

После луда ноќ, дечкото ја прашува девојката:
- Ајде сега искрено кажи ми колку си имала пред мене?
Девојката налутена молчи.
После 30 минути молк дечкото решава да прозбори:
- Па добро извини не требаше да поставам такво прашање! Лута ли си ми?
- Доста бре уште бројам!!!

Повеќе од ВицотекаЈапонец му се фали на Босанец: – Сакаш ли да ти покажам нешто јапонско? – Ајде, вика Босанецот. Јапонецот го фаќа и го... + повеќе

Малиот Трпе ја прашува мајка му: - Мамо, мамо, што е импотенција? Мајкава мислела што да му каже на 5 годишно дете и му... + повеќе

Оди пијаница по главна улица, и застанува да моча. Полицаец го гледа и му вели: - Срам да ви е! Казна 50 евра!... + повеќе

Жените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема... + повеќе