Шестата

Муабетат двајца пријатели во кафана:
- Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа?
- Ај, шо збориш, од една само???
- Да бе, и тоа обично шестата.

Повеќе од ВицотекаМу оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот! -И татко му се... + повеќе

Праат муабет двујца Македонски газди и едниот се жали на другиот: Четири месеца не сам дал плата на моите работници, а... + повеќе

Мажот ја уби жената по 35 години брак, и на судење судијата го прашува: - Добро бе по 35 години заеднички живот ја уби... + повеќе

Плавуша се јавува на интернет провајдер подршката: - Не можам да влезам во интернет... - Сигурна ли сте дека ја... + повеќе