7 Чуда во Демократијата

1. РЕТКО ЗАПОСЛЕНИ
2. ЗАПОСЛЕНИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ РАБОТАТ.
3. ИАКО РЕТКИТЕ РАБОТАТ ЗА ОНИЕ КОИ НИШТО НЕ РАБОТАТ, ПЛАТА НЕ ДОБИВААТ.
4. ОНИЕ КОИ НЕ РАБОТАТ ИМААТ СЕ.
5. ПРОДАВНИЦИТЕ ПОЛНИ, А КУПУВААТ ОНИЕ КОИ НЕМААТ НИШТО.
6. КРАДАТ САМО ИЗБРАНИТЕ.
7. ИАКО КРАДАТ СТАЛНО СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ИМААТ ПРЕМАЛКУ!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Кромид плата: ја гледаш, и почнуваш да плачеш.
  Кучка плата: не ти помага во ништо, од нејзе само страдаш, a не можеш да живееш без неа...

 • Зашто мушкарци немав цицке?
  Затој што по цел дн би се играле сс њима!

 • Си оди дома Трендо, ја гледа мајка му на подот, и ја прашува:
  Мамо, што ти е?
  Умирам, сине - му вели таа.
  А овој, по навика...

 • Докторка прашува пациентка при преглед:
  - А со апетитот како сте?
  - Некогаш имам, некогаш немам.
  - А кога немате?
  -...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА