Мики Маус

Маж и жена одат на одмор, снемале кондоми и мажот отишол да купи.
Имало само црни и некои во облик на Мики Маус, па се одличил за црните.
За тоа време жената го изневерила со некој црнец.
И така за 9 месеци се раѓа мали Џо се разбира црнче.
Кога пораснал Џо, го прашал татко си:
- Тато зашто јас сум црн а ти бел?
А татко му одговорил:
- Ќути сине среќа, можеше да испаднеш и Мики Маус.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаРодителите го прашуваат малиот Трпе како му е во училиште со новата учителка. - Учителката ни е супер, згодничка е,... + повеќе

Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика: - Де бе Мујо што си купил толку кондоми... + повеќе

Американецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Бизнисмен. Англичанецот вика: Јас сум мен. Каков мен? Џентлмен. Мујо вика:... + повеќе

Поп ќе ги венча млади, и на крај на досадно зборење три саата, коначно прашује: - Има ли некој од присутни да е против... + повеќе