Несреќен

Несреќно оженет човек се враќа од кафана камен пијан.
Жена му отвара врата а тој и вели:
- Значи, јас стварно немам среќа.
- Како тоа!
- Цела ноќ пијам да те заборавам, а сега те гледам дупло!!!

Повеќе од ВицотекаШпанско Здружение на пациенти со рак на простатата, испрати силен протест до ФК Реал поради настаните на натпреварот... + повеќе

Што е Грев, а што Греота? - Грев е да га ставиш у пи*ку, а Греота е да га извадиш!!

Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер. Да беше бог во овој миг ке ми ја... + повеќе

Еден ден Буде не отишол на школо, другиот ден учителката го прашува каде бил, и зошто отсуствуал. Буде: Па учителке бев... + повеќе