Кикирики

Кога Чак Норис јаде кикирики,
он точно знае која е Кики а кој е Рики!

Вицотека: 

Вицотека

 • 01 - Закон за нормалноста
  - Сите изгледаат нормално додека не ги запознаеш.
  02 - Закон за слушање
  - Ако мислиш дека никој...

 • Што е сличност помеѓу секс и кречење стан?
  - И во едниот и во другиот случај некој треба да гледа во таван.

 • Седел Перо тажен во едно кафуле, пред него на масата кригла пиво. Влегол Блажо, седнал до Перо и му го испил пивото. Перо почнал да плаче, па...

 • Како мажите вежбаат на плажа?
  - Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.