Старо железо

- Докторе што да правам, жена ми постојано мисли дека е автомобил?
- А, колку години има?
- Шеесет.
- Право носи ја во старо железо!

Вицотека

 • На поштарот му е последен ден на работа после 35 години верно служење во својот реон.
  На последната обиколка, од првата куќа го...

 • Ошел Ванче на доктур да се жали:
  - Доктуре, помаге, Стојна ич не ужива додека ја сексам!
  - Ех, Ванче Ванче, пробе малку да...

 • Влегува лектор во сендвичара:
  - Здраво ќе може еден хамбургер?
  - Да, со све?
  - Без “в

 • Билдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика:
  - Аау! Какви гради!
  Тој на тоа и враќа:
  - Мала, тоа се 100...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА