Бистрина

Охрид е единствениот град во светот,
каде езерото е побистро од градоначалникот!

Повеќе од ВицотекаSMS порака: - Кате, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Кате не е тука, јас сум... + повеќе

Некој човек и со десет евра отишол во јавна куќа и го прашува што може да добие за 10 евра Макрото му одговара: -... + повеќе

Прв состанок на дечко и девојка. Прв пат во животот и за него и за неа. Абер немаат од “оние работи“. И така си шеткаа... + повеќе

Снаа оди кај свекрвата на гости: - Стави ми една ракија. - Ти во ред ли си? - Ќе ти дадам 100 денари! Свекрвата и... + повеќе