Звучен ѕид

Чак Норис обесил слика на звучниот ѕид.

Вицотека: 

Вицотека

 • Која е сличноста помеѓу ролетна и жена?
  - И од двете бел ден не гледаш.
 • Некој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика:
  -...
 • Тој: Јес!!! Конечно дочекав!
  Таа: Сакаш да си одам?
  Тој: Не! Не ни помислив на тоа!
  Таа: Дали ме сакаш?
  Тој: Секако....

 • Си имало една река. На едната страна била мечката што јадела капини, а на другата зајакот.
  - Еј, мецо, дојди да видиш нешто што го...