Гаќички

Трпе му вели на својот колега од работа:
- Одвај чекам да појдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми.
А колегата:
- Опаа, а зошто?
Трпе:
- Па цел ден ме стегаат.

Вицотека

 • Зошто плавушата почнала да учи математика?
  - Зошто го видела маж и со две непознати.

 • Се жали жената на пријателката:
  Маж ми ме изневерува!
  Пријателката:
  Пи*ка му материна!!!
  Жената:
  Нема везе, му...

 • На интервју за работа:
  - Колкава плата очекувате?
  - Паа, околу 1,000 евра.
  - Ќе ви дадеме 3,000 евра плата, секретарка,...

 • Трпана му се жали на Трпе:
  - Барем еднаш да ме однесеше на вечера!
  - Извини, ама ја не искачам со мажени жени.
  - Ама јас...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА