Оглас

Барав жена преку оглас,
се јавија стотици со молба
Земете ја мојата!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Како да забавуваш плавуша?
  - Дај и лист хартија и од двете страни напиши "сврти".

 • Градоначалник на една општина доделува стан на циган.
  - После две недели оди циганот, лут ги фрла клучевите од станот и вика:...

 • Влегува мажот во спалната соба, а таму жената со швалерот се распослале, работат ли работат!!!
  Кога швалерот го здогледува мажот,...

 • Луѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:
  - Господине, што мислите што е полошо,...