Полицаец и плавуша

Запира полицаец плавуша:
- Документите ве молам.
Плавуша:
- Немам.
Полицаец:
- Ќе морам да ве казнам. И почнува да ја пишува казната.
Плавуша:
- Ама господине јас немам пари со мене!
Полицаец:
- Па мадам ќе мора некако да се договориме јас и ти?
Плавуша:
- А што да се договориме јас плавуша ти полицаец!!!

Вицотека

 • Го прашуваат некој милионер како се збогатил:
  - Прво најдов една рѓосана игла.
  - Ја исчистив и ја трампав за две рѓосани....

 • Судијата го прашува крадецот:
  - Оженет сте ?
  - Не сум и никогаш не се женам !!!
  - Штета, толку паметен човек си, а крадеш...

 • Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
  - Бегај бе, имам добиено.
  Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и...

 • Пасев си две јагниња траву по ливаду и едно га прашуе друго:
  Веруеш ли у живот после Велигден ?!