Крап

Плавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува:
- Драга а со што го полнеше крапот?
- Како тоа мислиш сум го полнела, па он не беше празен!!!!!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаНа факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: - Што полагаше? -... + повеќе

Решиле лисицата, волкот и магарето да отворат фирма. Лисицата рекла: - Јас сум итра, ќе отидам во општината и веднаш ќе... + повеќе

Врвна глупост е кога родениот татко ти објаснува дека си постанал од мајмун.

Како се вика крава погодена од земјотрес? -Милкшејк.